Betyg: 2.4

Vår kärlek har tagit slut i förhållandet

När människor försöker avgöra om deras förhållande är över väger de ofta för och nackdelar. På ena sidan placerar de sin partners positiva egenskaper de lyckliga minnena och fördelarna av att var tillsammans. På andra sidan listar de alla de saker som de inte gillar hos sin partner de smärtsamma minnena, grälen sveken, den känslomässiga avstängdheten.
Problemet med detta system är att de är svårt att jämföra olika kvalitéer. Hur jämför man personliga kvaliteter i förhållande med tunga svek, hur många pinsamma gräl krävs för att sudda ut en omtänksam personlighet? Eller hur många lyckliga minnen krävs för att väga upp en otrohet? Tyvärr finns det inte någon formel och inget slutligt test när det kommer till att avgöra huruvida ditt förhållande är över. Allt som du kan göra är att var sann mot dig själv.
En kvinna kan leva kvar i en relation som är död under flera år i tron att hon älskar honom, en annan kvinna kan lämna en till synes bra relation för att få uppleva känslan av att vara förälskad. Kicken av att vara förälskad kan ibland förblinda oss från verkligheten och glömma bort vad vi har. Även om det är svårt kan vi välja att älska någon, samtidigt som vi kan välja att sluta älska någon.

För att du kan älska någon måste du gilla personen. Om du tycker om att vara med din partner om du kan dela sina drömmar med din partner. Om din partner respekterar dig om du kan lita på det har du grunderna för att kärleken skall växa
Alla förhållande har problem emellanåt en viktig pusselbit för att lösa handlar vår förmåga att kommunicera. I välfungerande förhållande flyter kommunikationen lätt och det är högt i tak för känslor och tankar kan uttalas fritt utan någon av parterna känner sig otrygga.
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

jag tryckte på länken om hur jag gör slut på ett värdigt sätt men kom till denna skit. Vad ger de att ni har en sån här sida då den inte uppfyller sina kriterier. Nu måste jag ju leta mig vidare till nån annan sida för att kanske få hjälp där Denna artikel handlar ju inte ett skit om hur man ska göra slut
Just de ja
2009-06-22 12:28:46


Det här handlar inte om vad rubriken utlovar!
Bobbelina
2009-05-29 11:49:21


nio + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!