Betyg: 3.9

Myt 2 Det finns rätt och

relationslabbet

Det finns inget rätt sätt för hur man skall vara en perfekt man, god hustru eller hur en perfekt relation är. Om något fungerar för er är det bra men var gärna nyfikna och pröva några av de idéer som jag föreslår. Det kan också vara värt att notera att det finns olika sätt som man kan ge uttryck för sin kärlek. Bara för att din partner inte visar sina känslor på samma sätt som du betyder inte det att han eller hon inte känner för dig.


Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Really impressive! minecraft pe maps
patsm00re18
2019-08-29 12:46:12yVqaJRTEpBSPJojQhmZ
2014-09-14 23:26:41


Jag håller med Anna, själv lider av samma problem:-(
Sofana
2011-02-15 13:10:05


Lika barn leka bäst punkt slut.
olle
2008-08-30 13:52:13


Om man stannar upp och tänker efter så ser man att det finns andra sätt än ens eget att uttrycka kärlek/inte kärlek. Att tex. hela tiden säga - jag alskar dig till sin parner, men i handling förneka, förnedra eller svika den, det är inte kärlek. Det är manipulation. Men att i handling visa uppskattning och omtanke för sin partner och relationen-familjen, fast aldrig säga orden "jag älskar dig", det är kärlek. Vissa har lättare att visa i handling, medans andra har lätt att säga orden men alls inte backa upp dom i handling. Och vissa kan både ock. Så se hellre till vad din partner GÖR för dig, för er, än vad den säger.
sara rosling
2008-05-08 08:47:53


Men om ens partner inte visar sina känslor pá samma sätt som en själv hur kan man dá veta vad de betyder? det blir ju lätt missförstánd dá... Jag känner mig inte älskad, kanske visar min partner sina känslor pá ett annat sätt än jag, men jag lider utav att inte förstá! Lika barn leka bäst är ingen myyyyt!
Anna
2007-10-26 18:35:39


fem + fyra = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!