Betyg: 3

"Min kille, partner vill inte gifta sig"

relationslabbet

Ceremonin att gifta sig är en viktig del i vårt kulturarv vare sig du är religiös eller ej så finns giftermålet som en del i vår kultur. Du drömmer kanske om ett sagobröllop men kom ihåg att det bara vara för en dag. Löfte är menat att vara livet ut. Tillsammans bestämmer ni er för att vara tillsammans för alltid i medgångar och motvind. Det är naturligtvis något annat om du inte gifter dig på fyllan i Las Vegas men för de flesta är giftermålet en stor händelse.
Det är därför naturligt att tvivla och känna skräck inför giftermålet. Det är trots allt ett av de största besluten vi gör i våra liv.
Skräck och förväntningar kan bli giftermålets följeslagare. Det är viktigt att se vilka förväntningar ni hoppas giftermålet skall bära med sig. Dessa förväntningar födds i vår egen familj. Som barn lär vi oss omedvetet genom att iaktta våra föräldrar. Deras sätt att agera sjunker in i vårt i omedvetna och poppar upp lämpligt när vi själva är på väg mot altaret. Så länge du och din partner har ungefär samma förväntningar, kan ni utveckla en bra relation. Men om du och dina partner har olika förväntningar eller förväntar er alltför mycket från äktenskapet kommer ni få problem.
Men så länge du och din partner öppet kan prata om era känslor och diskutera och planera om er framtid så ökar förutsättningar för att skapa en lycklig relation.
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Either way, our free bubble witch 3 saga will keep you from your work at your company. Have a nice day and play it!
patsm00re18
2020-02-03 02:45:44


nice post
ann
2019-02-09 05:22:04


Jag blir beklämd när jag läser Mikaels svar på Carinas kommentar... "Carina, det skulle vara en god idé om du beställde tid hos en psykolog, för med dagens evidensbaserade vetenskap så uppvisar du tecken på både psykopati, narcissism och uppenbar avsaknad av empati. En eller flera diagnoser skulle kunna hjälpa dig i ditt vardagliga liv, och skulle även förklara en hel del situationer i ditt liv, där det i din och endast din, åsikt, som sagt att det är inte ditt fel, utan alla andras fel." Att påpeka att man inte tycker det är trovärdigt med stavfel, i en kommentar på internet är knappast något tecken personlighetsstörning. Men Mikaels svar säger rätt mycket om hans egen problematik, de flesta människor borstar faktiskt bara av sig kritik som de tycker är obefogad! Nu känner jag inte alls Mikael, men mitt råd till sitens ansvariga är att ta bort dessa kommentarer eftersom jag får intrycket av att Mikael talar för er och att hans kommentar ger möjlighet till mindre smickrande tolkningar av er verksamhet.
Stina
2010-12-02 10:27:15


"Hur trovärdiga är ni när ni inte ens kan skriva korrekt svenska?" Vad har korrekt bruk av språket att göra med trovärdighet? Psykopater och narcissister är extremt korrekta och är ofta mycket skickliga på att spela trovärdiga. Vidare har just psykopater och narcissiter svårt att komma med konstruktiva förslag som inte rör dom själva på något vis, utan då har en stark tendens att klaga, och med sin stora förmåga att både vara korrekt och trovärdig, och med det försöka förstöra för andra, intrycket om andra för andra. Carina, det skulle vara en god idé om du beställde tid hos en psykolog, för med dagens evidensbaserade vetenskap så uppvisar du tecken på både psykopati, narcissism och uppenbar avsaknad av empati. En eller flera diagnoser skulle kunna hjälpa dig i ditt vardagliga liv, och skulle även förklara en hel del situationer i ditt liv, där det i din och endast din, åsikt, som sagt att det är inte ditt fel, utan alla andras fel. Lycka till nu, och kom ihåg att det är mycket lättare att genomskåda sådan problematik som du uppvisar, än vad du tror, så slipper du göra bort dig om och om igen.
Mikael
2010-11-01 20:16:22


Carina! Läs inte sådant som du inte gillar!!
Maud
2010-05-28 12:12:19


Hur trovärdiga är ni när ni inte ens kan skriva korrekt svenska? Men ett namn som "Comunicera" säger kanske allt... Anlita en korrekturläsare är mitt råd till er.
Carina
2010-02-19 12:28:06


fyra + fem = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!