Betyg: 4.1

30 tecken på på din partner, kille, tjej är otrogen

Misstänker du att din partner har en affär då skall du läsa detta. Här kan du testa din partner om han, hon är otrogen
Nedan finner du en serie tecken som kan tyda på att din partner träffar någon vid sidan om.

1 Din partner är överdrivet uppmärksam och gullig mot dig helt plötsligt. Många gånger uppträder detta beteende i början av en otrohetsaffär efterhand som tiden går så klingar den överdrivna vänligheten av.

2 Din partner börjar plötsligt ge dig presenter utan anledning. Jag kallar dem skuldpresenter.
Din partner ger dem till dig för att lätta sitt dåliga samvete.

3 Din partners agerande får dig att känna att någonting inte stämmer. Genom att blunda undviker du sanningen du vet din partners rutiner var misstänksam när de ändrar sig. Var vaksam på olikheter.

4 Din partner börjar att bråka om massa småsaker och grälen slutar ofta med att han/hon rusar hemifrån för att få träffa sin älskare/älskarinna. Grälen kan också bero på svårigheten att härbärgera sina olika känslor.

5 Din partner börja prata om hur du skulle reagera om det skulle ta slut. Vad skulle du göra om vi inte var tillsammans? Om du och jag bröt upp så skall du veta att jag kommer alltid att vara din vän? Din partner kan göra dessa uttalanden för att han/hon vet att hon har något i bakfickan att falla tillbaka på.

6 Din partner svänger ovanligt mycket i humöret. Ibland verkar han/hon uppåt när de skall iväg men när de kommer hem igen är de sura och uttråkade. Om din partner har haft sin relation vid sidan om länge kommer hon/han göra allt för att få det att flyta så smärtfritt som möjligt.
Kom ihåg att problem som finns i den ena relationen kommer alltid att glida över i den andra
På ett eller annat sätt.

7 Din partner pratar inte med dig längre. Ni lever tillsammans men ni kommunicerar inte som ni gjorde tidigare det finns en kall stämning mellan er.

8 Din partners musiksmak ändras plötsligt. Från att ha gillat rock börjar din partner lyssna på lugn italiensk musik. Din partner kanske lyssnar på den typen av musik för att att den nya partnern gillar den typen av musik.

9 Din partner saknar självkänsla. Det innebär inte automatiskt att personen är otrogen, men en person som är osäker i kombination med att uppskattning och uppmärksamhet saknas i den ordinarie relationen är i större behov av externa bekräftelser.

10 Din partner kritiserar överdrivet en annan person. Tanken är att invagga dig i tron att den personen inte är intressant alls när det kanske i själva verket föreligger ett intresse.

11 Din partner börjar kritisera dig för saker som hon/hon tidigare attraherades av.

12 Din partner blir väldigt lättstött för minsta lilla sak.

13 Din partner slutar att ge dig och familjen någon. Att uppleva skuld och skam år naturligt när man skiljer sig.

14 Din partner får plötsligt väldigt stort behov av att dra sig undan privat.
Han stänger dörren, går undan när han pratar i mobilen. I allt större utsträckning distanserar han sig sin partner både fysiskt och psykiskt.

15 Din partner ger dig inga komplimanger längre.

16 Din partner slutar sig att han älskar dig.

17 Din partner agerar skyldigt när du gör någonting trevligt för honom. Meningen är att du skall vara en person som förstör livet och så är du trevlig och behaglig det väcker skuld hos mottagaren.

18 Din partner vill hellre spendera tiden med vänner eller på sitt arbete än med dig.

19 Din partner verkar avvisande till att diskutera framtiden.

20 Din partner pratar kontinuerligt om en person av motsatta könet problem det kan vara en vän, granne, medarbetare

22 Din partner verkar emotionellt frånvarande och distanserad. När du frågar vill han/hon inte diskutera det och blir väldigt hemlig med sitt privatliv.

Tecken kopplad till sex och sömn

22 Din partner är mer intresserad av att lösa korsord, läsa en bok och titta på tv än att vara med dig.

24 När du och din partner har sex verkar han distraherad.

25 Din partner vaknar mitt i sömnen och nämner ett annat namn, inte bara en gång utan flera.

26 När din partner vaknar verkar hon förvirrad ungefär som om hon inte vet vem hon vaknar upp hos, sin älskare eller hos dig.

27 Din partner har börjat helt plötsligt att testa nya saker mellan lakanen, det kan tyda på att
vederbörande lärt sig nya saker på annat håll.

28 Din partner blir stött när du tar upp saker som du tycker verkar onormala och de börjar ifrågasätta om du kontrollerar dem.

29 Din partner börjar med nya uttryck, skämt och har plötsligt nya åsikter om ex design, barnuppfostran och värderingar som du inte känner igen.

30 Din partner bryr sig inte om barnen längre. Barnen märker att något är fel och mår inte bra emotionellt.

31 Din partners beteende börjar bli så udda att dina vänner börjar reagera. Det beror på att nära vänner och familjemedlemmar ofta upptäcker saker mycket tidigare än vi själva eftersom vi är i känslan.


Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com
På grund av problem med spam, så har vi tills vidare inaktiverat möjlighet att läsa och skriva kommentarer.
Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KB

Samarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

"Jag rekommenderar alla mina vänner att göra testet fast det är lite jobbigt. När jag fick resultatet blev jag lite chockad, hade nog vant mig med att inte begära så mycket av min man. Med stöd av alla svar och information fick jag förklaringar på många av mina frågor. Tack vare alla svar och all information kunde jag prata med min partner på ett annat sätt. Bäst av allt, jag fick min man att göra testet på mig också."
- Jeanette Ryden

"Äntligen en fantastisk test som på ett enkelt sätt förklarar hur man skapar en bra relation i vardagen. Jag och min partner har varit gifta i 15 år och såg inte hur vi hade glidit in i en ond spiral, testet hjälpte oss att hitta tillbaka till känslan - Tack!"
- Ingela Hermansson

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis